Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

MAXBET SPORT NA LICU MESTA Evo kog igrača mađarski mediji ne vide u postavi Zvezde (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Mirko Ivanić u meču s Ferencvarošem (Foto: Starsport)

(od našeg izveštača)

Večeras (21:00) igra se meč 4. kola Lige Evrope između Ferencvaroša i Crvene zvezde. U Budimpešti se za sada ne oseća euforija.


LIGA EVROPE: Sve kvote naše kladionice za meč Ferencvaroš – Crvena zvezda pogledajte OVDE.


U Mađarskoj postoji samo jedan sportski list, “Nemzeti sport”. U njemu su dve strane namenjene dvoboju Ferencvaroša i Crvene zvezde. Na prve dve strane se nalaze tekstovi namenjeni sudaru šampiona Mađarske i Srbije.

Foto: Printskrin/Nemzeti sport

Na prvoj Mohamed Bešić priča o dvoboju sa Zvezdom i poručuje da je sloga tima najjači adut Fradija. Tu je i izjava sa konferencije trenera Stanislava Čerčesova.

Na drugoj strani je konferencija za novinare Miloša Milojevića uz statistiku dva kluba. U uglu se nalaze potencijalni sastavi, a zanimljivo je to da mađarske kolege ne vide Osmana Bukarija u timu. Prednost je data Stefanu Mitroviću. Sad ostaje da se vidi hoće li Mađari da pogode ili su samo prepisali tim iz dvoboja u Beogradu.

Foto: Printskrin/Nemzeti sport

Kad je reč o timu Ferencvaroša u odnosu na Beograd slede dve promene. Desni bek će da bude Botka umesto Vinga, dok se uz levu aut liniju vraća Ćivić.

PROČITAJTE JOŠ:

ANTONOV ZA MAXBET SPORT “Fradi” je pod pritiskom, ako se zaleti imaće veliki problem… Njihova odbrana šansa Zvezde

NIJE VREME ZA EKSPERIMENTE Petrić se vraća starom dobrom receptu, jedno novo ime u odnosu na meč u Kelnu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.