Budimo u kontaktu

ATP

MEDVEDEV GOVORIO O NAVIJAČIMA Da li Srbe smatra “tako nekim”?

Darko Noveski

Objavljeno

,

Danil Medvedev o navijačima u tenisu (Foto: Beta/AP)

Danil Medvedev poražen je od Rafaela Nadala u finalu Australijan opena. Rus je doživeo da skoro čitav stadion “Rod Lejver” navija protiv njega.


ŠPANIJA Od 21 čas Real Madrid dočekuje Granadu. Luka Jović je najavljen kao starter, a kvota na igru 1-1 u kladionici MaxBet je 1.78.


Rafael Nadal je danas najbolji teniser svih vremena, a ne bi bilo tako da je Rus slavio u Melburnu. Ipak, imao je Danil Medevedev protiv sebe neumornog rivala, ali i skoro ceo stadion. On je rekao da nacionalnost utiče na to za koga publika navija.

Mislim da je nacionalnost tu ključna. Ruski tenis je kratko bio posrnuo. Ja se zaista trudim i osećam da se u Rusiji sada više priča o tenisu zbog mene, Andreja (Rubljova), Karena (Hačanova), Aslana (Karaceva)… To je sjajno. Nadam se da ćemo probati da još više ljudi pridobijemo da navijaju za nas – rekao je Medvedev.

Drugi teniser sveta je rekao da nisu samo Rusi “ugroženi”.

Da, definitivno mogu da vidim da kada igrate protiv nekog iz druge zemlje. Navijaće za njega, a ne za Rusa ili za tako nekog – rekao je Medvedev, ostaje da se vidi da li je kao “tako nekog” smatrao Srbe.

Zverev lako savladao Manarina, a onda je usledio šok (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.