Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MENADŽER KOLUMBIJSKOG NAPADAČA POTVRDIO Imamo ponudu Zvezde, ali nam se ova mnogo više sviđa…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Matao Kasijera na meti Zvezde (Foto: YouTube/Printscreen)

Nije tajna da Crvena zvezda traži novog napadača, bržeg za Ligu šampiona. Na radaru se našao špic Sočija Matijas Kasijera. Crvena zvezda je napravila prvi korak, ali…


BRAZIL Poklon kvota za sve igrače MaxBeta dolazi iz zemlje fudbala. Korintijans dočekuje Žuventud, a kvota na keca je 1.70.


Ohi Omoijuanfo je tresao mreže tokom proleća, ali po svemu sudeći nije impresionirao čelne ljude kluba sa “Marakane”. Norvežanin je postigao 11 golova što ga je preporučilo klubovima iz MLS i arapskih liga. Na stadionu “Rajko Mitić” tvrde da imaju ponude za Ohija, ali da ga neće putsiti dok ne nađu zamenu.

Ona je trebalo da bude Matijas Kasijera, ali… Po prvi put se u javnosti oglasio menadžer Kolumbijca – Nikos Petropulos. On je potvrdio da postoji ponuda Crvene zvezde, ali ne samo srpskog šampiona.

– Spreman sam da imenujem klubove koji su zainteresovani za Kasijeru. U Rusiji je Zenit. Mateu se zaista sviđa ta opcija. Pored tima iz Sankt Peterburga dobre ugovore nude River Plejt i Crvena zvezda, a interesovanje su pokazali i Olimpijakos i Fenerbahče – rekao je Petropulos.

Crvena zvezda će izgleda morati da se okrene nekom drugom rešenju. MaxBet sport je pisao da je na skeneru crveno-belih i kanadski fudbaler Kajl Larin, ali on traži veliki novac. Možda je ipak najbolje rešenje da se sačeka sa Ohijem koji je pokazao potencijal. Brzina jeste potrebna crveno-belima, ali možda mogu da je nadomeste dolaskom brzonogog krilnog napadača tipa Nenamnje Radonjića ili Osmana Bukarija.

Prelazni rok tek treba da počne, nema potrebe da se žuri. Što je brzo, to je i kuso…

PROČITAJTE JOŠ:

POTVRĐENO PISTANJE MAXBET SPORTA Jedan od najbržih napadača u Srbiji potpisao za TSC (FOTO)

PREOKRET Dogovorili se sa Buačem, pa postavili drugog trenera!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.