Budimo u kontaktu

NBA LIGA

MICIĆ: Želim u NBA ligu!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Vasa Micić čeka selidbu u NBA (Foto: Starsport)

Drugu godinu zaredom Vasilije Micić nije otišao u NBA ligu gde na njega prava polaže ekipa Oklahome. Ipak, srpski plejmejker će da ostane član Anadolu Efesa i narednih 10 meseci.


LIGA NACIJA U subotu od 18 časova Slovenija dočekuje Norvešku. Verujemo da će Haland i drugari pobedom da dočekaju Srbiju u utorak. Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 2.00.


O dolasku srpskog košarkaša u najjaču ligu sveta govorio je generalni menadžer Tandersa Sem Presti. On je rekao da je Micić vidno napredovao.

Zaista je napredovao od kako smo dobili prava na njegove usluge. Sve što mogu da kažem je da smo bili blizu saradnje jednom prilikom. Sada je pod ugovorom i veoma je posvećen svom klubu. Ne bih ipak ništa otpisivao. To će sa njim biti od godine do godine najverovatnije – rekao je Presti.

Vasilije Micić i dalje ima želju da zaigra u najjačoj ligi sveta.

I dalje imam želju da idem u NBA. Voleo bi tamo da es okušam.

Vasilije Micić je od 2020. godine član Oklahome. Trejdovan je iz Filadelfije. Član Oklahome je i srpski košarkaš Aleksej Pokuševski.

PREPORUČUJEMO:

TREĆA POBEDA ZAREDOM Zvezda umalo od gotovog da napravi veresiju, pao Peristeri na krilima Dobrića

VATERPOLO, EP ZA JUNIORE Srbija ide po zlato!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.