Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

SPREMAN ZA POVRATAK Dobra vest za selektora Stojkovića stiže iz Španije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Selektor Srbije Dragam Stojković (Foto: Beta/AP Photo/Denes Erdos)

Nije imao sreće sa povredam. Čim je uhvatio dobar ritam i igrao standardno, usledio je peh. Prošla su dva meseca od kada je odigrao poslednju utakmicu u dresu Selte. Doživeo je povredu krajem februara na utakmici sa Barselonom i od tada je bio van tima.


LIGA EVROPE: Kvota na pobedu Leverkuzena protiv Vest Hema u našoj kladionici je 1.90. Utakmica počinje u 21:00. 


Ipak, dobra vest je stigla do selektora Dragana Stojkovića – Mihailo Ristić se priključio grupnim treninzima i konkurisaće za tim u narednim utakmicama, koje mogu da budu dobra preporuka za povratak u sastav Srbije za EP u Nemačkoj.

Mihailo Ristić u meču sa Slovenijom (Foto: Starsport)

Loža ga je dugo mučila. Sada je povreda mišića prošlost, dobio je i zeleno svetlo od lekarskog tima. Dva puta je bivši igrač Crvene zvezde morao da otkaže nastupe u dresu “orlova” i zbog pauze nije išao na SP u Katar. Povratak u nacionalni tim sada zavisi od minutaže i forme.

Ristić je letos stigao u Seltu u transferu vrednom 1.500.000 evra, a dogovor je bio da Benfika dobije još toliko ako Srbin odigra 20 mečeva u zvaničnim takmičenjima. Trenutno je na koti od 14 i videćemo da li će na kraju da ispuni pomenutu normu, odnosno da li će Selta platiti još 1.500.000 evra.

Ostalo je još samo sedam utakmica, pa “visi bonus” i moguće je da na leto dođe do rastanka. Crveno-beli čekaju treći pokušaj, ali imaju opciju za novog levog beka.

1 komentar

1 komentar

  1. Dragana

    19.04.2024. at 08:33

    Piksi
    Svaka cast legendo!!!
    Pozdrav sa zeleznice

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.