Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Ovaj fudbalski reprezentativac Srbije ima najmoćniju tetovažu! Na meti je Zvezde i portugalskog velikana

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Mihailo Ristić (Foto: Printskrin/Jutjub/Fudbalski savez Srbije)

Tatu nije u modi, odavno je ušao u modu. Mnog svetski poznati pevači, glumci i sportisti su odlazili kod tatu-majstora. Razne stvari se isrctavaju, od poruka, preko likova voljenih osoba i verskih simbola, do najneobičnijih oblika.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Čelsija protiv Arsenala je 1.95. Meč počinje u 20:45.


Ranije je u fudbalskoj reprezentaciji Srbije “opasnu” tetovažu na leđima imao Aleksandar Prijović na kojoj je dominirao lik Cara Dušana. Međutim, Prijović više nije u nacionalnom timu, sada su primat uzeli neki drugi igrači.

Nema nikakve dileme da ubedljivo najmoćniju tetovažu ima Mihailo Ristić. Njegova leđa “zauzela” je ogromna zmija koja deluje poprilično zastrašujuće. Pokazao ju je posle pobede Srbije u Lisabonu, protiv Portugalije, kojom su “orlovi” izborili plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

I na levoj ruci ima nekoliko tetovaža…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihailo Ristić (@mihailo_ristic_fp)

Ovog leta Ristiću ističe ugovor s Monpeljeom i ka slobodan igrač mnogim klubovima je interesantan. Još ranije je postojala želja Crvene zvezde da vrati Ristića u Ljutice Bogdana, ali crveno-beli su dobili ozbiljnog protivnika.

Na naslovnoj strani portugalskog lista “Rekord” osvanula je fotografija s likom našeg reprezentativca uz naslov: Napad na Ristića”.

Za njega je, naime, zaniteresovan portugalski velikan, Benfika. Na Lužu njega vide kao zamenu za Alehandra Grimalda, koji želi da ode iz Lisabona.

Ove sezone je Ristić odigrao 28 mečeva za Monpelje, dva puta je bio strelac i zabeležio je dve asistencije. Iz Crvene zvezde je otišao 2017. godine, posle tri sezone provedene u crveno-belom dresu…

PROČITAJTE JOŠ:

U PROLEĆE, KAD MU VREME NIJE Sneg pokrio stadion, pod znakom pitanja meč Zlatibor – Rad

Košarkaš sa koledža priznao: Otac mi je igrao u Zvezdi, a zvao me Partizan! Ako ponovo pozovu…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.