Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Smederevac u Zagrebu! Srbin potpisao za šampiona Hrvatske

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Od sledeće sezone ponovo u Ligi šampiona.  Zagreb je dangažovao još jednog srpskog igrača.


LIGA EVROPE: Kvota naše kladionice na pobedu Marselja protiv Benfike (21:00) je 2.30.


Novi član šampiona Hrvatske postao je Mihajlo Radojković (29). Ovaj desni bek pridružiće se reprezentativcu naše zemlje, levom beku Milošu Kosu, koji je u ovom klubu od 2022. godine.

Odlazak Kubanca Kunija Moralesa u Tatabanju ostavio je nepokrivenu poziciju i izbor klupskog rukovodstva bio je nekadašnji igrač Partizana. Za minutažu će Radojković da se bori sa Lukom Lovrom Klaricom, koji igra sjajno.

Karijeru je započeo u Smederevu, a pored Partizana Radojković je igrao još za  Bešiktaš (u dva navrata), Dunareu, Al Sad i Trimo Trebnje. U Zagreb stiže sa trofejom, pošto je u nedelju uveče sa Bešiktašom osvojio Kup Turske. U finalu sa Spor Totom (40:31) postigao je šest golova, bez promašaja.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.