Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MIHINA UTAKMICA Zvezdin poziv navijačima uz koreografiju (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Nažalost 16. decembra napustio nas je naš legendarni fudbaler Siniša Mihajlović. Jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala izgubio je bitku sa leukemijom.


FRANCUSKA Zicer dana je Lil. U okolinu Pariza dolazi Klermon. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.55. Meč se igra od 19 časova.


Navijači širom Italije su se već oprostili od velikog Siniše, ali u Srbiji to nisu mogli jer je u toku bila zimska pauza. Ipak, prvo kolo Superlige Srbije 4. februara donosi derbi između Crvene zvezde i Vojvodine. Dva kluba u kojima je Siniša Mihajlović ostavio dubok trag. Sa oba je bio šampion Jugoslavije, a sa beogradskim crveno-belima se popeo na krov Evrope i sveta.

Zbog toga su na “Marakani” odlučili da utakmicu 4. fabruara od 16 časova posvete legendarnom Siniši. Ulaz na stadion “Rajko Mitić” biće slobodan. Potrebno je da navijači samo ponesu šal kluba. Crvena zvezda je napravila poziv za sve navijače da u subotu dođu na naš najveći stadion:

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.