Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Mijailović jasan: Vučelić i Vazura treba da napuste Partizan

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović (Foto: Starsport)

Teško da je fudbalski klub Partizan imao ovakvu situaciju u svojoj istoriji. Pored toga što je ekipa već duže vreme bez trofeja, sama infrastruktura kluba je u veoma lošem stanju. Prethodnih dana smo svedoci ogromnog nezadovoljstva celokupnim radom uprave, što je eskaliralo i protestima ispred stadiona.


PREMIJER LIGA: Od 14:30 igraju Totenhem – Čelsi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65.


Više hiljada nezadovoljnih navijača tražilo je da uprava podnese ostavke, a kakvo je mišljenje predsednika JSD i KK Partizana, Ostoje Mijailovića?

NE POSTOJI RAZLOG DA OSTANU

Mišljenje svih iskrenih navijača Partizana i samog mene je da Milorad Vučelić i Miloš Vazura odmah i bez odlaganja treba da napuste FK Partizan. Ne treba navoditi razloge, ni jedan razlog ne postoji zbog koga bi ostali u FK Partizan – rekao je Mijailović u razgovoru za TeleSport.

Ceh je opet platio trener. Gordan Petrić neće voditi ekipu posle reprezentativne pauze, ali o odlasku uprave se ne priča. Da li Mijailović kao predsednik JSD planira da razgovara sa predsedništvom i članovima o eventualnim promenama u fudbalskoj sekciji?

Gordan Petrić (Foto: Starsport)

Kao što će zasedati uprava FK Partizan koja je upropastila klub, kome će trebati godine da se oporavi od njihovih loših poteza, tako će zasedati skupstina JSD Partizan, kao najviši organ svih klubova u porodici Partizana i zaštiti imovinu i imidž kluba koji je najveći u porodici. Ti ljudi koji se tamo nalaze su jednostavno zalutali u FK Partizan.

KRIVI I DUŽNI UVEK OPSTAJU

Prošlo je određeno vreme od kada je Mijailović na čelu sportskog društva i tada je istakao da je potrebna detaljna analiza štete u FK Partizanu. Posle svega, da li postoji neki vremenski okvir koji ima u glavi, koliko bi vremena trebalo da se Partizan konsoliduje posle svega?

Kao sto rekoh, potrošeni su mnogi iskreni partizanovci, treneri, sportski direktori, ni krivi ni dužni, a krivi i dužni uvek opstaju. Ne može više, nema gde dalje.

Nezaobilazna tema je i beogradski evroligaš. Partizan je u borbi za osam najboljih, a pred ekipom je još devet kola.

Borimo se najviše što možemo. Moramo da opravdamo očekivanja najboljih košarkaških navijača na svetu! Siguran sam da će to Željko uspeti, te i oni sami znaju šta svi od njih očekujemo – zaključio je Mijailović.

Sednica fudbalskog kluba zakazana je za ponedeljak.

PROČITAJTE JOŠ:

PETRIĆ O OSTAVCI Još pre tri nedelje sam rekao Kralju da traže novog trenera! Biću u fudbalu, ali neću više nikad na klupu!

Evropski velikan želi košarkaša Partizana

7 Komentara

7 Comments

  1. ljubo

    26.02.2023. at 09:55

    tako je oni treba da napuste partizan ,ali i ti snjima da odes jer si ti gori i od njih oni su vremenom slomljeni od sns a ti si se sa apetitom prodao vucicu.

  2. Naravno

    26.02.2023. at 10:11

    Da bi ti zaseo i na čelo FK, onda niko neće moći da kaže, da nismo Sns klub, ili ti sportsko društvo.

  3. Belvedere

    26.02.2023. at 11:09

    Lupetate gluposti poredeci Ostoju sa onom dvojicom fudbalskih neznalica. Ostoja je podigao košarkaški klub lično…

    • Prof Dr Gospodin NEBOOJŠA Čović,zvani "ČUMA i DERATIZACIJA"

      26.02.2023. at 13:52

      LIČNO PATAMA REPUBLIKE SRBIJE I SNS PROJEKTOM AVA!!!

    • Dragan

      26.02.2023. at 18:41

      Tako je, ali ili neki neshvataju ili su placeni da mlataraju ili su zvezdasi !

  4. Бата

    26.02.2023. at 12:02

    Не разумем ово пљување по Остојићу. У кошаркашки клуб је довео најтрофејнијег тренера у европи, одличне играче, цењеног спортског директора. Арена је распродата до краја сезоне. Све што је до њега, урађено је.

    • Dragan

      26.02.2023. at 18:42

      Tako je, ili neshvataju ili su placeni da mlataraju ili su zvezdasi !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.