Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

Mijailović o bakljama i transparentu: Bolje meni… Naručeno, sramno!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović (Foto: Starsport)

Otišli su u Niš s željom da osvoje prvi trofej u sezoni, ali u finalu Kupa Radivoja Koraća Crvena zvezda je bila bolja od Partizana. Jednostavno, crno-beli su već u petom  minutu bili u ogromno zaostatku, koji se do kraja utakmice samo povećao.


ŠPANIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Selte protiv Levantea je 1.70. Meč u Vigu počinje u 21:00.


Predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović je sportski čestitao rivalu.

Pre svega želim da čestitam treneru i igračima našeg gradskog rivala na zasluženoj pobedi. Siguran sam da će naš mladi tim iz ovoga nešto naučiti – rekao je Ostoja Mijailović u izjavi koja je dostavljena medijima.

Ljudi koji su sedeli u loži su evakuisani zbog toga što je baklja izazvala požar. Među evakuisanim bio je i Mijailović.

– Novinari pišu naslove kako bi njihovi tekstovi bili čitani! Krov od lože u kojoj sam se nalazio je napravljen od zapaljivog platna, a naši navijači su bili odmah iznad. Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gađao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog kluba.

Na kraju je Mijailović istakao:

– Bilo je baklji na našoj i njihovoj tribini. Bakljama i pirotehničkim sredstvima nije mesto na tribinama, kao ni naručenim sramnim transparentima.

Podsetimo, navijači Crvene zvezde istakli su transparent: Željko Obradović državni projekat.

PROČITAJTE JOŠ:

Pantić operisan u Lionu

NAJVEĆI MALER NA SVETU Postigla tri autogola za pola sata! “Het-trik” na tri različita načina (VIDEO)

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.