Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

Mijailović poručuje: Kalkulacije ne dolaze u obzir! Pravimo tim koji ide na trofeje

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović (Foto: Starsport)

“Parni valjak” sklapa tim u skladu sa ambicijama za novu sezonu. Klub iz Humske nedavno je ozvaničio potpis Danila Anđušića, a uskoro se očekuju i dolasci igrača na pozicijama plejmejkera, krila i centra.


BRAZIL: U subotu od 21:30 igraju Huventude – Atletiko, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.05. 


Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, rekao je u intervjuu za Informer da crno-beli prave tim koji će da napadne trofeje na svim frontovima naredne sezone. Istakao je i to da neće da iznosi imena potencijalnih pojačanja u javnost sve dok se posao ne završi.

– Kad ste u Partizanu, ciljevi se uvek znaju, idemo na trofeje. E takav tim nam treba. Nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Zanimaju nas samo trofeji i u skladu sa tim ćemo i da se ponašamo. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa trenerom. Radimo najbolje što možemo da napravimo konkurentan tim.

U poslednje vreme, razni igrači se povezuju sa klubom iz Humske.

– Radimo na pravljenju tima, ali ne bih mogao da govorim o imenima. Bilo bi neozbiljno, jer ako neko od njih ne dođe, protumačiće se da nisam govorio istinu. Nije toliko važno hoće li igrači biti stranci ili domaći, najvažnije je da imaju kvalitet da igraju u našem timu.

Prvi čovek crno-belih ne krije zadovoljstvo zbog Anđušićevog dolaska u klub.

– Srećan sam što je Anđušić došao. On je partizanovac, voli klub, u dva navrata je već bio ovde, tako da zna kako klub funkcioniše. Verujem da će doprineti našim dobrim partijama.

PROČITAJTE JOŠ:

PORUKA ZVEZDAŠIMA Oglasio se Radonjić: Uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor!

SP U VATERPOLU Srbija bolja od Crne Gore i boriće se za peto mesto

14 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.