Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

BORJAN ZA MBS Sa Slovanom proširio riznicu titula! Bili smo dominantni! Kad je u pitanju Zvezda…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milan Borjan je osvojio totulu i sa Slovanom (Foto: Privatna arhiva)

Šest puta šampion sa Crvenom zvezdom, pa sada nova titula. Remi sa Dunajskom Stredom u subotu bez golova, doneo je novu krunu. Slovan je ponovo najbolji u Slovačkoj, pa se slavilo na stadionu posle utakmice.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Čelsija protiv Evertona (21:00) je 1.73.


Veliki pečat za uspeh “plavih” stavio je Milan Borjan, koji je u razgovoru za MaxBet Sport sumirao utiske posle novog pehara u karijeri sa kojim je nastavio sjajan niz. Zacrtano je ostvareno.

PUN POGODAK

Foto: Privatna arhiva

Misija se polako bliži kraju.

Dolazak u Bratislavu se pokazao kao pun pogodak. Baš sam srećan i zadovoljan urađenim. Uspeo sam da proširim riznicu titula i sa Slovanom. Bili smo dominantni – kaže Milan Borjan na početku razgovora za naš portal.

Ovaj uspeh je očekivan.

– Jesmo najbolja ekipa, ali je potvrda usledila sa serijom pobeda. Rušili smo rivale redom i stekli dobru zalihu već u prvom delu sezone. Slično je bilo i u nastavku. Lepo je kada se posao završi ranije. Na to sam se navikao.

ČAVRIĆ PUNO POMOGAO

Lični učinak je bio odličan. Branio je na visokom nivou.

– Branio sam standardno i dobro. Bilo je dosta posla u Ligi konferencije, gde smo uspeli da se plasiramo u eliminacionu fazu. Šturm je bio bolji, a zbog problema sa leđima preskočio sam prvi meč u Gracu.

Prvi deo sezone su obeležili golovi Aleksandra Čavrića.

– Igrao je odlično. Godinama je u klubu, pa se odlučio za odlazak u Japan. Ide mu dobro, puno mi je pomogao da se uklopim, kao i trener Vajs i ostali u klubu. Stvarno je ova naša zajednička priča je krunisana na najlepši način.

DOGOVOR SA ZVEZDOM

Čuvar mreže je do kraja sezone na pozajmici, a ima još dve godine ugovora sa Zvezdom.

– Sledi povratak. Imali smo razgovore i sešćemo ponovo. Zvezda je moj klub, video sam se prošle nedelje sa ljudima iz kluba, saigračima i trenerom Milojevićem. Sada je prednost uvećana u odnosu na Partizan, pa sledi završni korak do šampionskog trofeja.

Svaki slobodan trenutak je iskorišćen za dolazak u glavni grad Srbije.

Nije daleko. Kada sam bio slobodan, došao bih u Beograd da posetim porodicu. Pogledao sam nekoliko utakmica crveno-belih, kao i poslednji derbi. Zvezda je bez dileme najbolja u Srbiji – poručio je na kraju Borjan.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.