Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Vlahoviću i Kostiću srpski derbi severa Italije… Igrali su svi

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Vlahović je među prvima čestitao Lokateliju (Foto: Beta/AP)

Neuporedivo veći rival je “Stara dama” sa plavo-crnom nego sa crveno-crnom stranom grada mode. U poteri za Interom, ekipa iz Torina je slavila u derbiju severa: Milan – Juventus 0:1 (0:0).


Na meču Fjorentina – Empoli, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru 1-1.


Filip Kostić se našao u startnoj postavi Juventusa, dok je, ipak očekivano, tek oporavljeni Dušan Vlahović ostao na klupi. Ključni detalj utakmice viđen je u 40. minutu. Mladi štoper Milana Malik Tijao je dobio direktan crveni karton i morao je u svlačionicu.

Ozbiljne ekipe umeju da iskoriste višak na terenu, a to je uz ,nogo sreće uradio gost. manuel Lukateli je pucao, lopta je na putu ka golu nekoga zakačila i odsela u mreži iza golmana Mirantea.

Imao je Vlahovićšansu u finišu meča, u 86. minutu, ali je golman Milana sjajno reagovao. Srpski napadač je u nadoknadi ponovo bio u prilici, ali je još jednom Mirante spasao svoj tim ubedljivijeg poraza.

Brojke na semaforu nisu menjane do kraja. Juventus je stigao na treće mesto sa četiri boda manje, ali i utakmicu zaostatka za liderom Interom.

Za kraj, Luka Jović je igrao za Milan od 60. minuta. Dušan Vlahović je na travu San Sira kročio u 56, baš kada je Filip Kostić izašao.

SERIJA A, DEVETO KOLO

SUBOTA

Verona – Napoli 1:3 (0:2)

(Lazović 60 – Politano 27, Kvarackelija 43, 56)

Torino – Inter 0:3 (0:0)

(Tiram 59, Martinez 67, Čalhanoglu 90+5)

Sasuolo – Lacio 0:2 (0:2)

(Felipe Anderson 28, Luis Alberto 35)

NEDELJA

Roma – Monca 1:0 (0:0)

(El Šaravi 90)

Bolonja – Frozinone 2:1 (2:0)

(Ferguson 19, De Silvestri 22 – Soule 62. penal, ck. Maziteli 90+2)

Salernitana – Kaljari 2:2 (0:0)

(Dia 86, 90+4 penal – Luvumbo 79, Viola 88)

Atalanta – Đenova 2:0 (0:0)

(Lukman 68, Ederson 90+5)

Milan – Juventus 0:1 (0:0)

(ck. Tijao 40 – Lokateli 63)

PONEDELJAK

18.30 Udineze – Leće
20.45 Fjorentina – Empoli

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.