Budimo u kontaktu

ITALIJA

KRENUO USPON Srbin polako dobija poverenje Murinja u Romi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miler Svilar (Foto: Privatna arhiva)

Portugalac Rui Patrisio je zadužen za Seriju “A”, ali kada dođu mečevi Lige Evrope glavnu ulogu na golu Rome preuzima Mile Svilar.Srpski reprezentativac raduje se svakom ukazanom trenutku, svestan je još uvek mlad golman i da će doći njegovih pet minuta u redovima kluba iz Rima. Ko zna, možda baš sledeće sezone.


ENGLESKA: Mančesterski derbi između Junajteda i Sitija igra se od 16.30, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 1.80.


Srpski golman mrežu je sačuvao i u meču Lige Evrope protiv Slavije iz Praga (2:0).

– Osećam psihološki napredak, radio sam sa Nunom Santosom godinu i po dana, kako bih bio sve bolji i bolji. Navikao sam da radim sa timom i sada sam se osećam zrelije. Osećam se kao golman – istakao je Svilar.

Odlazak u neki drugi klub i potraga za minutažom nisu bili prioritet.Nikada nisam razmišljao o odlasku na pozajmicu. To nije bila opcija za mene prošlog leta. Od prošle sezone tim se malo promenio, ima novih igrača i oni uvek moraju da rade i da se integrišu sa ostatkom tima, a to nije lako.

Utakmice najavljuju uspon za nastavak sezone.
Promenili smo način na koji igramo pozadi, ali imamo igrače za to. Napredovali smo i nadam se da ćemo se poboljšavati iz utakmice u utakmicu – poručio je Svilar.
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.