Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILOJEVIĆ IZABRAO Jedan debitant i proverene snage ruše Vojvodinu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Na otvaranju prolećne sezone – derbi kola. Crvena zvezda dočekuje Vojvidinu i kreće u misiju osvajanja nove titule, koja od septembra donosi direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona! Lider ima jasan plan sa jedinim ciljem – da na startu se upiše tri boda.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brentforda u istoimenom gradu protiv Sautemptona je 1.85. Utakmica počinje u 16.00.


Duel dva velika rivala ima emotivnu crtu, ali premjiera na stadionu “Rajko Mitić” predstavljaće prvi u nizu testova za crveno-bele. Septembar je daleko, ali se u redovima domaćina nadaju da će odbraniti ogroman kapital od deset bodova. Trener Miloš Milojević je prelomio da ekipi iz Novog Sada pošalje standardne adute i jednog debitanta.

Lazar Nikolić će prvi put igrati od dolaska iz Javora, uz Erakovića, Dragovića, Rodića i kapitena Borjana. Ispred odbrane biće Mijailović, a pored njega alfa i omega tima Kanga.

Na svojim pozicijama naći će se Bukari i Katai, dok će veznom redu pomagati Ivanić i pretiti iz drugog plana. Centralni napadač je Pesić, koji je golovima zaslužan za bodovni kapital.

Projektovan sastav: Borjan, L. Nikolić, Eraković, Dragović, Rodić, Mijailović, Kanga, Ivanić, Bukari, Katai i Pešić.

PROČITAJTE JOŠ:

NA POZIV ZVEZDE Legende ponovo na “Marakani” zbog Mihajlovića!

IZ KOLUMBIJE ZA MAXBET SPORT Novinar nahvalio novog fudbalera Partizana i otkrio zašto mu je ovo već treća pozajmica

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.