Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IZ KOLUMBIJE ZA MAXBET SPORT Novinar nahvalio novog fudbalera Partizana i otkrio zašto mu je ovo već treća pozajmica

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Ancdres Kolorado (Foto: FK Partizan)

Partizan je dobio prvo pojačanje, navijači jedva čekaju da vide šta i koliko može. Svi u klubu naglašavali su, pre transfera, da u Humsku može da stigne samo fudbaler koji će da bude pravi kvalitet, ne neko ko bi došao samo da bi nešto bilo urađeno u prelaznom roku. Koliko vredi Andres Kolorado, nećemo moći da vidimo u nedelju (14.30), kada crno-beli gostuju u Kruševcu, jer trener Gordan Petrić ne računa na Kolumbijca za ovaj meč.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brentforda u istoimenom gradu protiv Sautemptona je 1.85. Utakmica počinje u 16.00.


MaxBet sport pokušao je nešto više da sazna o 24-godišnjem vezisti u njegovoj Kolumbiji, od kolege Fabijana Maurisija Rose Kastiblanka, urednika Huanfudbala za ovu južnoamerilčku zemlju.

Andres je igrač sredine terena, koji može da radi više stvari u isto vreme. Moderan je fudbaler, koji ne samo da oduzima lopte, već ima i dobar prvi pas, donosi prave odluke na protivničkom delu terena. Visok je, odličan u skoku i u odbrani i u napadu – hvali Kastiblanko zemljaka.

Kolumbijski novinar, Fabijano Maurisio Rosa Kastiblanko (Foto: Privatna arhiva)

Kolorado je dvaput išao na pozajmice, ovo mu je već treća. Nije ostao ni u Deportivu iz Kalija, ni u brazilskom Sao Paolu.

Njegov matični klub Kortulua je uvek negde na granici između najjače i druge kolumbijske lige. Kolorado je bio odličan u Deportivu iz Kalija, jednom od klubova sa najvećom tradicijom u Kolumbiji. Problem je bilo obeštećenje od dva miliona dolara, što je mnogo za naše uslove, pa Deportivo nije mogao ili želeo da plati toliko novca

U Brazilu je 193 centimetara visoki Kolumbijac odigrao samo osam utakmica.

Nije dobio pravu priliku i vratio se u Kolumbiju. Čekao je neku novu ponudu, koja je stigla iz Evrope, iz Srbije, pa je potpisao za Partizan.

GDE SU ZVEZDINI KOLUMBIJCI MOLINA I KASTILJO…

Odigrao je jednu utakmicu za nacionalni tim i postigao jedan gol. Kolega iz Kolumbije objašnjava zbog čega ga nema češće u reprezentaciji:

Konkurencija na njegovoj poziciji je veoma jako. Kolumbija ima: Vilmara Bariosa (Zenit), Džefersona Lermu (Bornmut), Mateusa Uribea (Porto)… Zboig toga je Andresu teško da se izbori za status i zaigra više za reprezentaciju Kolumbije.

Kolegu iz Kolumbije pitali smo gde su i šta rade njegovi zemljaci, koji su svojevremeno nosili dres Crvene zvezde – Maurisijo Molina i Segundo Kastiljo…

Molina je analitičar na televiziji ESPN u Kolumbiji, dok o Kastilju nemam informacija. Kada je reč o Partizanu, znam da je jedan od najvećih srpskih klubova, koji konstantno ima dobre rezultate, redovan je i na evropskoj sceni…

PROČITAJTE JOŠ:

Vujadinović za MaxBet sport o saradnji sa štoperima Čukaričkog od kojih je duplo stariji, bogatoj karijeri… – MaxBet Sport

NA POZIV ZVEZDE Legende ponovo na “Marakani” zbog Mihajlovića! – MaxBet Sport

1 komentar

1 komentar

  1. mirko

    06.02.2023. at 11:31

    Segundo Kastiljo je iz Ekvadora a ne iz Kolumbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.