Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILOJEVIĆ USPEO U ZVEZDI Trio je “krvario” i skupljao bodove, ali se posrećilo Baharu! Samo da ne bude kiselo grožđe…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Osmesi pred rastanak. Takva je slika stigla sa stadiona “Rajko Mitić”, aktuelni trener je ispraćen uz zahvalnicu za urađeno. Ako je ispunio plan, zašto se pakuju koferi, a obećano je učinio odbranom titule!?


PREMIJER LIGA: U subotu od 13:30 igraju Totenhem – Brentford, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.90.


Kada se malo zagrebe ispod površine, jasno je da surovi profesionalizam nikoga ne mazi. Ušao je u brod crveno-belih, koji je vrtoglavom brzinom, posle eliminacije od Makabija iz Haife, krenuo nizbrdo. Onda je 26. avgusta kočnicu pronašao Miloš Milojević.

Totalno “razoren tim” posle evropskog šamara je uspeo da vrati na pobednički kolosek. Mic po mic, uhvaćen je zalet, rušeni su redom protivnici u Srbiji. Krenulo se sa velikim ambicijama u Ligi Evrope, ali slabosti tima, uz dozu nesreće, da je takmičenje u grupi završeno bez remija na 12 utakmica i da je šest bodova malo za selidbu u Ligu konferencije.

NIJE HTEO FINANSIJSKI DA SE OSIGURA

Preuzeo je kormilar odgovornost. Nije kukao, a prodati su u jednom danu Ohi i Pavkov. I ne samo to. Na poziciji zadnjeg veznog ostao je bez rešenja. Seku Sanogo se povredio, a u rosteru nema idealnog za važnu ulogu. Muka i bruka za velikana, ali deset bodova prednosti u šampionatu donelo je mirnu zimu.

Brod se baš zaljuljao posle poraza od Ludogoreca i to na pripremama. Znak za alarm, a pre toga je šefu nuđen novi ugovor, veća plata… Nije iz svojih principa želeo da samo stavi potpis, sebe osigura bar finansijski. Nastavio je da gura pod tenzijom, pokaže da ima putokaz do titule. Dominantno i bez poraza. Ne vredi, nož i pogača su u rukama kluba. Neće da stanu iza trenera, da ga izguraju…

Miloš Milojević ima čime da se ponosi (Foto: Starsport)

Ne može se preko “noći” doći do vrha. Nego, hajde da nagradu pokupi Barah Bahar. Tvrde dobar trener, iza njega jesu rezultati, mada mnoge njegove kolege decenijama imaju jasnu poruku: Dole na terenu, često lopta drugačije odskače…

MILOJEVIĆ OSTAVLJA OTVORENA VRATA

Skupljali su bodove Vladan Milojević, Dejan Stanković i Miloš Milojević. Sada slava pripada Izraelcu, da na talonu ima grupnu fazu Lige šampiona. Samo da ne bude po onoj narodnoj “kiselo je grožđe”…

Pristalice Zvezde su surove, a jasno je da ni Koperfild za dva meseca ne može da skocka tim, koji može da se suprostavi evropskim moćnim ekipama. Plus ograničen budžet za pojačanja. Misija nije laka, kako sve deluje na prvi pogled.

Lopticu je u drugo polje prebacio Milojević, koji je deo uspeha kluba. Lično se promovisao, sa važnim peharom u karijeri. Kao pravi navijač, pored ugovora od još godinu dana, nije mario za klauzulu, postigao je dogovor. Odlazi, a vrata nije zatvorio!

PROČITAJTE JOŠ:

UEFA KOEFICIJENTI Srbija ostala 11, dogodine ponovo dva tima mogu u Ligu šampiona, ali…

GREŠKA SUDIJA Navijači Partizana besni…. Kako je moguće da arbitri ovo nisu videli (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.