Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILOJEVIĆ PRED LUČANE: Svi su spremni, samo je pitanje…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Milojević pred Mladost (Foto: Starsport)

Šef stručnog štaba Crvene zvezde – Vladan Milojević je izneo očekivanja pred utakmicu četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati u sredu od 18 časova i 30 minuta u Lučanima protiv Mladosti.


SUPERLIGA, PLEJ-AUT: Kvota na pobedu Spartaka protiv Radničkog u našoj kladionici je 2.65. Utakmica počinje u 18:00. 


Crvena zvezda u utakmicu u Dragačevu ulazi kao šampion Srbije, dok je tim iz Lučana plasmanom u plej-of odradio posao i sada igra rasterećeno. Vladan Milojević je prvo govorio o narednom rivalu:

Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali.

Govorio je šef stručnog štaba i o zdravstvenom biltenu.

Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti.

Imao je Milojević i poruku za sve zvezdaše.

Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako treba da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa.

Govorio je strateg naše ekipe i o osvojenoj 35. tituli.

Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo – zaključio je Vladan Milojević.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.