Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILOJEVIĆ “SEČE” PO POVRATKU SA KIPRA Rostov želi vezistu, trio ide u OFK Beograd

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milojević uskoro seče (Foto: Starsport)

Došao je Osman Bukari, a čeka se rešenje statusa Kingsa Kangve. Reprezentativac Zambije je dobio nekoliko dana za odmor i moguć je rastanak. Trener Vladan Milojević planira da “seče” spisak za dva domaća fronta.


ENGLESKA Fulam od 20.45 dočekuje u Londonu Everton. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.50.


Baltika hoće vezistu, ali ponuda nije po meri uprave Crvene zvezde. Kako saznaje MaxBet Sport u trci je ponovo Rostov. Spremni su za pozajmicu do kraja sezone, ali ima vremena pošto prelazni rok traje do 20. februara. Neke ekipe iz Emirata su pokazale interesovanje, mada je još bez konkretnog poteza.

TANDEM ĆE NA POZAJMICU

Najavio je naš portal da će Edmund Ado, posle oporavka od malarije na pozajmicu. Interesovao se Radnički iz Niša, ima i opcija iz inostranstva i još je sve na čekanju. Neće imati za sve mesta, pa je opcija da se Uroš Kabić pošalje na usavršavanje. Krilni napadač je odigrao samo 170 minuta, ima malu minutažu na Kipru. Ostankom Osmana Bukarija, a tu su Mirko Ivanić i Aleksandar Katai i neće moći da ima veću minutažu. Momku rođenom 2004. godine potreban je kontinuitet da napreduje.

Kings Kangva je na izlaznim vratima (Foto: FK Crvena zvezda)

BRAĆA PONOVO U OFK BEOGRADU

Jovan i Nikola Mituljikić će po povratku sa “rajskog ostrva” produžiti na dvojnu registraciju u OFK Beograd, kao i Nikola Knežević. Ako bude potrebe mogu da nastupaju i za crveno-bele. Andrija Maksimović, koji je prvi put na pripremama, nastaviće da nosi dres Grafičara, kao i Veljko Milosavljević. Tinejdžeri su bez dileme budućnost kluba.

5 Komentara

5 Comments

  1. Dalibor

    30.01.2024. at 17:38

    Kabić treba da igra i da ide kod Lalatovića, ako je to moguće.

    • Don Vito Corleone@Dalibor

      30.01.2024. at 20:01

      Kabić ne može da dobije šansu jer prvo moraju da se ispoštuju ispodprosečni Afrikanci, kao Bukari, Olanjika i Kraso, koji su toliko bili dobri u grupnoj fazi LŠ, da smo sa njima kao “pojačanjima” osvojili 32. poslednje mesto, u svim grupnim fazama LŠ! Zvezda ide sve više u propast sa ovim Afrikancima, a broj gledalaca od oko 300 po utakmici, u dvomilionskom Beogradu, to najbolje dokazuje. U broj gledalaca ne računam one stalno zaposlene na severnoj tribini koji ne plaćaju karte!

  2. Don Vito Corleone

    30.01.2024. at 19:19

    Šta sam napisao na početkum priprema Zvezde?! Da će mladi fudbaleri da budu vraćeni na pozajmice!Oni su trebali Zvezdi na pripremama, samo kao ikebana dok se ne vrate afrički galaktikosi sa kojima smo osvojili 32. mesto, ili u prevodu poslednje, u svim grupnim fazama LŠ! UPRAVA NAPOLJE! Podrška za Vidića!

    • Gavran

      31.01.2024. at 14:55

      Ti si pavijan u tijelu covjeka

  3. BSCZ

    30.01.2024. at 22:09

    OFK Beograd,nikad a filijala,OFKu smatramo za starog rivala!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.