Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILOJEVIĆ ZA MEDIJE U BELEKU: Vildoza i Kampaco su sa neke druge police u odnosu na Viga! To je pitanje za Mrkelu i Marina!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda ima tri od tri na pripremama u Turskoj. U Beleku u Antalijskoj regiji danas je pao Kopar 1:0. Gol za pobedu postigao je novajlija, desni bek Lazar Nikolić.


SERIJA A: U nedelju od 15 igraju Monca – Sasuolo, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.30.


Upravo je momak koji je stigao iz Javora danas dobio konkurenciju u vidu Argentinca – Aleksa Viga. Takođe, konkurenciju je dobio i Marko Gobeljić.

Pričali smo uz pomoć prevodioca. Videli smo da je veoma agresivan, da se dobro ponavlja, da ima kvalitetna rešenja u poslednjoj trečini i da je takmičarski igrač koji dolazi iz zahtevne lige. Verujem da će biti pojačanje i da će predstavljati kvalitetnu konkurenciju Nikoliću i Gobeljiću – rekao je Miloš Milojević.

Trener Crvene zvezde nije želeo da poredi Aleksa Viga sa košarkaškim Argentincima Lukom Vildozom i Fakundom Kampacom.

Ne bih tako stavljao opterećenju Vigu, pošto su Vildosa i Kampaco u košarkaškom svetu sa neke “druge police”, sa one gde su reprezentativci Argentine u fudbalu. Sigurno je da Vigo ima kvalitet i da uz dobar rad i podršku, kao i adaptaciju na novi klub, ima šansu da i on u perspektivi bude blizu svoje reprezentaciji.

O potencijalnim novim pojačanjima, Milojević je rekao.

To je pitanje za direktora Mrkelu i Marina, oni znaju moj stav i kako na to gledam, to je pitanje za sportski sektor. Svako radi svoj posao u klubu, moj je da treniram igrače i verujem u grupu koju imamo. Nisam neko ko voli da kupujemo, samo da bi kupovao, već smatra da ukoliko nismo sto odsto sigurni, to ne bi trebalo da radimo, već ako nažemo nekoga ko bi podigao nivo igre, klub će reagovati – rekao je Milojević novinarima u Beleku.

PREPORUČUJEMO:

PODGORIČANI STREPELI U SKOPLJU Čak 38 poena MZT-a u poslednjoj četvrtini, Budućnost ipak slavila

1 komentar

1 komentar

  1. Dejo 74

    22.01.2023. at 07:00

    Filozof nedorastao zvezdi

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.