Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

Teodosić: Izlazak pred punu Arenu, u Zvezdinom dresu, nešto je što sam dugo priželjkivao! Želim da doživim osvajanje trofeja sa klubom za koji navijam

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Miloš Teodosić (Foto: Printksrin/Youtube/KK Crvena zvezda)

Košarkaški čarobnjak. Sakriva loptu, poigrava se sa rivalima. Nema nikakve dileme da je Miloš Teodosić obeležio ne samo srpsku, već i evropsku košarku.


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Selte protiv Alavesa (19:00) je 1.70.


Sada je u Crvenoj zvezdi. Konačno, iz ugla navijača. Dugo su ga čekali i konačno dočekali.

SA ČOVIĆEM SE DOGOVORIO ZA DVA MINUTA

Miloš Teodosić i Branko Lazić (Foto: Starsport)

Sjajan osećaj. Možda još nemam pravu sliku jer nije odigrana nijedna prvenstvena utakmica. Iz godine u godinu je bilo priča, dogovora i dogovor je bio sa predsednikom kluba da dođem ove godine. Dogovorili smo se u dva minuta. Srećan sam, znam da nas čeka mnogo rada i nervoze, treba da se koncentrišemo na nas i našu igru, samim tim siguran sam da će da dođu i rezultati – rekao je Miloš Teodosić.

Jedan od razloga zbog kojih je Skariolo napustio klupu Virtusa je i odlazak Miloša Teodosića. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Svanulo je Crvenoj zvezdi.

– Sigurno da je iskusna ekipa sa iskusnim trenerom. Uz pomoć navijača i publike da otvorimo sezonu što je moguće bolje i što ranije uđemo u samopouzdanje. Ne bih bio euforičan i davao prognoze, treba utakmicu po utakmicu da gradimo igru i atmosferu do kraju sezone.


Poslednji šut? Nisam bežao od odgovornosti

Daj loptu Teu u poslednjem napadu… Često je tako bilo.

– Imaš negde to u sebi, a opet to je sve kroz razvojni put, vežbaš, radiš na tome i učiš između ostalog. Nisam bežao od odgovornosti, daleko više puta sam promašio nego pogodio poslednje šuteve. Takva mi je uloga bila u ekipi.


Na startu Evrolige Crvena zvezda dočekuje Asvel. Nema dileme da će Arena da bude puna. Pred navijače će Miloš Teodosić prvi put u najjačem klupskom takmičenju da izađe u crveno-belom dresu.

OVA EKIPA MOŽE DOSTA

– Biće vrlo emotivno za mene, nešto što sam dugo priželjkivao. Siguran sam da će naši navijači da podrže ekipu koja ima predispozicije da napravi dosta toga. Nova je ekipa, trebaće vremena, bilo je i nekih povreda. Od prve utakmice sa Asvelom da pokažemo da zaslužujemo da se borimo za nešto veliko.

Trofeji, priznaja… Ogroman broj. I nikad ih dosta.

– Jedan od motiva sigurno je Zvezda, drugi je da se napravi nešto lepo sa Zvezdom. Lepo je osvajati trofeje u inostranstvu, ali osvajati trofeje sa klubom iz Srbije i sa klubom za koji navijaš je nešto posebno i nešto što želim da doživim.

Pogledajte kompletan intervju.

3 Komentara

3 Comments

  1. Crni Roko

    28.09.2023. at 14:08

    Doziveces do kraja novembra isto sto i Bjelica pa ce da spinuju da si povredjen.Tako to rade udbasi iz rupe.

  2. KARULE I GANGULE

    28.09.2023. at 14:22

    AUU JBT, KOJA FARSA😜😄🤭 KO LI MU JE PISAO TEKST, MMM? KAO ŠATRO NAVIJAČ SAM ZVEZDE, TROFEJI OVO ONO, A DOŠO U ZVEZDU PRED PENZIJU, A PRE 2 GODINE KAD JE JOŠ NEŠTO ZNAČIO LADNO JE S NAMA OBRISAO ONO I POTPISAO ZA TALIJANE, JBG KINTA BATO. ISTO KO I BJELICA, IZ NBA LADNO PRVO U FENER PA SAD KAD JE PENZOS I POLUINVALID I KAD GA VIŠE NIKO NEĆE, KAO I OVOG IZ VALJEVA S RETRO FRIZOM, EEE SAD JE DOBRA I ZVEZDA, JER JE SAMO ZVEZDA ŠAŠAVA DA PLAĆA MILIJONSKE UGOVORE ISLUŽENIM DREŠOVIMA. NEE KEVE MI KOJI ĆE NAM KURUCCCC TI STARCI.KOJA KOMENDIJA BURAZERU, AAA. UMESTO DA DOVEDEMO LJUDE PUNE MOTIVA ZA USPESIMA, NAMA JE OKOSNICA GOO STARAC REKONVALESCENT, KOJI VIŠE NI NE ŽELI, NITI IMA MOTIV ZA USPEHOM… ONOO, *POSO-KUĆA, KUĆA-POSO, PLATA I SOCIJALNO IDU…😄😄 JBG… BRAVOOO NEBO, BRAVO, A NA SVE OVE JOŠ I DEDA KUZMA ZVANI KARIM ABDUL DŽABA(R) I NARAVNO KUMA LE BRANKO, NAJNETALENTOVANIJO KOŠARKAŠ IKAD! NA ZDRAVLJE NAM BILO JOŠ JEDNO MAŠENJE SEZONE!!! 🤭

  3. Lika

    28.09.2023. at 14:58

    Jbt Teo do juče te 🐩🐩🐩pljuvao a sad ovo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.