Budimo u kontaktu

EVROLIGA

PROBLEM ZA ZVEZDU PRED BASKONIJU Izuzetno važan igrač propušta meč? Evo o čemu se radi…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Problem za Tea (Foto: Mega/Ivica Veselinov)

Pred Crvenom zvezdom je važna utakmica u Evroligi. U četvrtak od 19:00 crveno-beli će da dočekaju Baskoniju, a na dan utakmice pojavio se problem sa veoma važnim igračem u timu.


AFRIČKI KUP NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Obale slonovače protiv Nigerije je 2.12. Početak meča je zakazan za 18.00.


Plejmejker Zvezde i jedan od najvažnijih igrača u timu, Miloš Teodosić, ima problema sa mišićem. Nekadašnji reprezentativac je zbog tog pod znakom pitanja za utakmicu sa Baskonijom, a lekarska ekipa čini sve da ga pripremi za ovaj duel.

Crvena zvezda je u ovom trenutku na devet pobeda i 12 poraza, dok Baskonija ima dva uspeha više. Ovo je veoma važna utakmica na domaćem terenu gde bi crveno-beli mogli da uhvate priključak sa ekipama ispred njih.

Odlične partije pruža Miloš Teodosić u poslednje vreme i bio bi veliki hendikep po crveno-bele ukoliko on ne bude mogao da pomogne saigračima na terenu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.