Budimo u kontaktu

EVROLIGA

HIT IZJAVA Ovako je magični Teo prokomentarisao nestvarnu asistenciju: Da Davidovac nije pogodio…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Miloš Teodosić (Foto: Starsport)

Još jednom je nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije pokazao koliko je kvalitetan košarkaš. Iako je u poznim godinama, njemu uspeva da pomera granice u evropskoj košarci, što je potvrdio i tokom velike pobede u Milanu.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Barnlija protiv Lutona je 2.20. Početak meča je zakazan za 20.45.


Crvena zvezda je u Italiji protiv Olimpije odigrala perfektan meč i ostvarila veliku pobedu na strani. Najatraktivniji potez na utakmici je priredio Miloš Teodosić, koji je na nestvaran način poslao loptu do Dejana Davidovca.

Da krilni igrač nije pogodio, moćno dodavanje bi propalo i ne bi bilo tako atraktivno. Posle susreta u Milanu, popularni Teo je dao zanimljivu izjavu na tu temu:

– Deki je dobar pod pritiskom. Ne bih razgovarao sa njim da nije pogodio trojku – izjavio je Teodosić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.