Budimo u kontaktu

EVROLIGA

EVROLIGAŠKA “BOMBA” Panatinaikos zove dvojicu igrača Reala!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Košarkaši Panatinaikosa (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Gazda Janakopulos se ne šali. Panatinaikos je za ovu sezonu doveo trenera Ergina Atamana, oformio jak tim, a za sledeću priprema još jači.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Partizan – Makabi T.A. biti ubačeno manje od 172 poena.


Prema pisanju ugledne Marke, klub iz Atine je već poslao ponude dvojici košarkaša Real Madrida. Reč je o igračima kojima ističu ugovori na kraju sezone, a to su Valter Tavares i Mario Hezonja!

Valter Tavares (Foto: Starsport)

Tavares u Realu zarađuje tri miliona evra godišnje, a španski sportski dnevnik navodi da je Panatinaikos spreman da mu ponudi i više za jednogodišnji ugovor.

Mario Hezonja (Foto: Starsport)

Pred Hezonjom je, piše Marka, trogodišnji ugovor i plata od dva miliona evra po sezoni.

Panatinaikos je šest puta bio klupski šampion Evrope, a poslednji put 2011. Ukoliko ne uspe da dođe do pehara na proleće, dogodine kreće u novi napad.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.