Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Milutinov silan u pobedi “armejaca”, šampion jedva sa Francuzima

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nikola Milutinov (Foto: Euroleaguebasketball via Getty Images)

Posle bolnog poraza od Anadolu Efesa, “armejci” su reagovali laganom pobedom nad Berlincima: CSKA Moskva – Alba 91:72 (22:15, 28:22, 19:19, 22:16).


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Detroit – Boston biti ubačeno više od 214 poena.


Celntralna figura meča bio je reprezentativac Srbije Nikola Milutinov. Centar Moskovljana je ostvario dabl-dabl učinak sa 21 poenom (7-10 za dva) i 11 skokova. Na taj način, poništio je još jednu užasnu partiju Alekseja Šveda koji je za tri pucao 0-6, a računajući i prethodni meč 0-13 za tri poena!

Efes je u krizi od početka sezone, a to je pokazao i duel sa Asvelom. Tek u trećoj četvrtini je aktuelni šampion preuzeo kontrolu nad utakmicom i posle toga bez večih problema zabeležio pobedu – 78:72.

Vasilije Micić je odigrao prosečno sezone sa sedam poena, tri skoka i pet asistencija. Blistao je Šejn Larkin sa 19 poena i osam asistencija. Filip Petrušev ponovo nije igrao. U francuskom timu je ubedljivo najbolji bio Markos Najt sa 21 poenom i 12 skokova.

EVROLIGA, 25. KOLO

Petak:

CSKA Moskva – Alba Berlin 91:72

Anadolu Efes – ASVEL 78:72

19.00 Žalgiris – Uniks

20.30 Baskonija – Olimpijakos

20.45 Real Madrid – Zenit

Četvrtak:

Crvena zvezda – Monako 80:91
Bajern Minhen – Makabi Tel Aviv 70:52
Olimpija Milano – Fenerbahče 60:71
Barselona – Panatinaikos 86:60

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.