Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NIJE NI ČUDO ŠTO JE NA RADARU ŠPANSKOG VELIKANA Topić u timu kola portugalske lige! (VIDEO)

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Mirko Topić dok je nastupao za Vojvodinu (Foto: Starsport)

Kao jednog od najtalentovanijih fudbalera Vojvodine prošlog leta ga je u svoje redove doveo Famalikao, a Mirko Topić (23) kvalitetnim partijama u dresu portugalskog tima privukao je pažnju evropskih velikana. Novosadska “stara dama” na ime obeštećenja letos je dobila okruglo 1.000.000 evra, a po nekim procenama Famalikao, sa kojim Topić ima ugovor do leta 2027. godine, ne želi da ga pusti ispod 5.000.000 evropskih novčanica.


ŠPANSKA LA LIGA: Alaves dočekuje Đironu (21.00), a kvota naše kladionice na pobedu gosta je 2.15.


Preneli smo već informaciju da je za bivšeg Vošinog vezistu zagrizla Sevilja, koja želi da naredne sezone osveži vezni red. Međutim, Topića prate još neki evropski klubovi, a mladi fudbaler na sebe je skrenuo pažnju i u prethodnom kolu portugalske Primeire.

Odigrao je veoma dobru partiju, koju je krunisao asistencijom za drugi pogodak i overu velikog trijumf svog tima nad Benfikom (2:0), čime je Sporting zvanično obezbedio šampionsku titulu. Mirko je tako zaslužio  mesto u idealnom timu 32. kola portugalskog šampionata, sa ocenom 8.36.

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.