Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

MRKELA UPOREDIO TRI ZVEZDINA UČEŠĆA U LŠ Mislim da smo ove godine najviše pokazali

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Mitar Mrkela (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde završili su učešće u Ligi šampiona kao najslabija ekipa od 32 učesnika elitnog takmičenja. O tome kazuje učinak od boda osvojenog u šest utakmica.


Liga Evrope: Na meču Ren – Viljareal, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 2P2+.


Tim povodom, oglasio se sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela. On je uporedio tri učešća crveno-belih u evropskoj eliti.

Ovo je naše treće takmičenje u Ligi šampiona. U prvom smo osvojili četiri boda, u drugom tri, a sada jedan. Ako uporedimo ta tri učešća, mislim da smo ove godine najviše pokazali, iako smo osvojili najmanje bodova. Igrali smo dobar fudbal, postavili smo neke ciljeve, a to su da budemo brži, da budemo mlađi i da budemo konkurentniji u utakmicama Lige šampiona. U svim tim aspektima smo bili dosta dobri. – rekao je Mrkela gostujući na televiziji K1.

Govorio je i o odnosu primljenih i datih golova u tri učešća.

Primili smo najmanje golova, 15. Prve godine smo primili 17, druge 20 golova. Dali smo najviše golova, sedam, a prethodno tri, odnosno četiri. Svi parametri pokazuju da smo bili dobri, izuzev rezultatskog aspekta, gde nismo osvojili dovoljan broj bodova, a mogli smo – rekao je Mrkela.

8 Komentara

8 Comments

  1. StojSha

    StojSha

    14.12.2023. at 10:32

    Хахахахахахахахахахахахахаха

  2. delija2

    14.12.2023. at 10:35

    A kada se uporedi broj suteva na nas ggol,to ne znaci da smo dobro igrali nego da su protivnicki igraci ove godine mnogo promasivali

  3. Peđa

    14.12.2023. at 11:00

    Kakva besramna priča. Sve manje bodova i sve više bačenih para a sve im je bolje? Koja ekipa neznalica. Doktor iz Feketića i gospodar. Nebo ih kažnjava za lopovluk i krađu.

  4. Šorko

    14.12.2023. at 11:03

    Jel ovaj stručnjak jeo bunike?

  5. MRRRŠŠŠŠ IZ ZVEZDE LOPOVI I GOVNARI

    14.12.2023. at 11:32

    MURKELA PONAVLJAČ,JEDINIČAR,KRPA OD ČOVEKA! KAO I INAČE LUPETA GLUPOSTI! CELA GARNITURA SA TERZOM NJIM I KOMPL.EKIPOM I NARAVNO BUREKOM BAHAROM ČIBE IZ ZVEZDE!!!

  6. Zoran

    14.12.2023. at 12:16

    Nešto sa tobom nije uredu 😤

  7. Bole

    14.12.2023. at 12:20

    Zadnji ste od svih klubova a ti srecan! Obesi se ako znas za sramotu!

  8. Goran

    14.12.2023. at 20:48

    Sramota je druze sto imamo na tribini podguzne muve koje ste potkupili za saku para pa po klubu radite sta god zelite umesto da dobijete po zausku i simiku u tur. A o tvojoj strucnoscu i poznavanju svog posla suvisno je pricati

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.