Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

IZGUBIO KONTROLU Krstajić vikao na sakupljača lopti, a onda napravio šmekerski potez (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com/Yair Ferede

Fudbaleri Makabija su u gradskom derbiju savladali Hapole sa 5:0, a jedan od junaka bio je nekadašnji igrač Partizana Đorđe Jovanović. Utakmicu je obeležilo i neprimereno ponašanje trenera Makabija Mladena Krstajića.


EGIPAT: U utorak od 21:30 igraju Ismaili – Enpi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.30. 


Nekaašnji selektor Srbije je u prvom poluvremenu besneo na sakupljača lopti, jer ovaj nije brže ubacio loptu u teren. Ipak, posle utakmice je uvideo svoju grešku.

Prva stvar, izvinjavam se zbog reakcije koja je bila glupa. Ti bi bio naš najbolji igrač na derbiju, izvini – rekao je Krstajić zagrlivši momka.

Potom je pohvalio svoje igrače.

Izvanredna utakmica, koju je bilo teško igrati posle dva poraza, ali momci su pokazali snažan karakter. Sve je na kraju ispalo kako smo se nadali. Bio sam akter derbija u Srbiji, znam koliko tenzije nose ovakvi dueli, a voleo bih ako bismo mogli uvek da igramo ovako – dodao je Krstajić.

PROČITAJTE JOŠ:

MAJSTORE, VREME JE ZA PENZIJU Jedan od najvećih golmana ikada doživeo tešku blamažu (VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/navijaci-mancestera-zele-vidica-od-megvajera-bi-bio-bolji-i-u-40-godini-foto-357615/

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.