Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MBS Lučanci imaju novog trenera

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milovanović i Sivić ponovo na istom zadatku (Foto: FK MLadost Lučani)

Brzo do novog trenera. Kako je i najavio MaxBet Sport, posle sporazumnog rastanka sa Igorom Savićem klub iz Dragačeva je angažovao novog trenera.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Porta protiv Antberpena (21:00) je 2.25.


Rastali su se Mladost iz Lučana i Tomislav Sivić u maju, a sada će ponovo da budu zajedno. Dve strane su brzo postigle dogovor i ugovor je potpisan do kraja sezone. Nije dugo trajala odluka sportskog direktora Nenada Milovanovića.

Dogovor je brzo postignut, nastavljamo tamo gde smo stali minule sezone. Svakako nam je svima zadovoljstvo što ćemo ponovo da sarađujemo. U ovoj situaciji dobro je i što Sivić poznaje ekipu, pa ni igračima neće da bude teško da se adaptiraju na njega – istakao je Milovanović.

Sivić je uspeo da prošle sezone izbori opstanak, a sada je ekipa u zoni plej-ofa, što je bio primaran rezultatski cilj ove sezone. Novi debi na klupi ekipe iz Dragačeva sledi u nedelju na gostovanju Radničkom u Kragujevcu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.