Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MOGUĆ RASTANAK Zvezda može da profitira prodajom defanzivca

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Slavlje fudbalera Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Dobre igre na EP za Gruziju i interesovanje klubova. Zagrizao je izgleda dobro gigant iz Ukrajine, koji je spreman za posao sa klubom iz Ljutice Bogdana.


SVETSKO PRVENSTVO U19: Kvota kladionice MaxBet na igru 1&- (155.5) za utakmicu između Srbije i Japana je 2.00. Početak meča je zakazan za 20.00.


Crvenoj zvezda može dobro da profitira prodajom Iraklija Azarova. Ukrajinski šampion je ponudio 3.000.000 evra za mladog reprezentativca Gruzije, koji je pruža vrlo dobre partije i na Evropskom prvenstvu za mlade na kome učestvuje sa nacionalnom selekcijom.

Gruzijac je stigao u Beograd prošlog avgusta iz Dinamo Batumija za 200.000 evra. On je odigrao 29 utakmica na poziciji levog beka i upisao 4 asistencije. Na “Marakani” se trenutno i dalje veća i razmišlja da li prihvatiti ponudu za 21-godišnjeg igrača. Prvi razlog jeste što nije lako pronaći novog levog beka, te bi tako ostali samo sa Milanom Rodićem na toj poziciji.

Irakli Azarov u razgovoru sa bivšim trenerom Crvene zvezde, Milošem Milojevićem (Foto: Starsport)

Posebno što je pokušaj vraćanja Mihaila Ristića propao, pošto je povremeni reprezentativac Srbije odlučio da ostane u inostranstvu i po svemu sudeći i sledeće sezone će nositi dres Benfike.

S druge strane, ne treba zaboraviti da se pita i Azarov, jer je pitanje da li želi da ide u zemlju koja je trenutno u ratnom stanju, iako mu i to garantuje igranje u Ligi šampiona sledeće godine.

2 Komentara

2 Comments

  1. hmm

    27.06.2023. at 17:59

    azarov nije bek. nizak je za igru glavom i fizicki slab za duel igru. pritom nema neku preteranu brzinu. podseca na matea garsiju. u odbrani sa njim imamo igraca manje. ko to ne vidi taj sa fudbalom veze nema.
    i ponovicu jos jednom da li 3 ili 4 u poslednjoj liniji moraju da budu ozbiljni fajteri. jer protiv timova tipa siti, psg, real, liverpul ne igras sa azarovim na beku.

  2. Krcunov sljam

    27.06.2023. at 19:10

    U rupi opet 1 april.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.