Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

MOGUĆE JE SAMO TAMO Trener uličarski nasrnuo na damu sa zastavicom! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Iz Južne Amerike čsto stižu scene koje su za evropske prilike apsolutno nezamislive. Jedna od njih desila se na utakmici brazilske države Espirito Santo u kojoj su se sastali Desportivo Ferovarija i Nova Venecija.


Brazil 2: Na meču Vila Nova – Novorizontino, naša kladionica nudi kvotu 2.85 za igru 1-1.


Na kraju prvog poluvremena došlo je do gužve, a tada je viđen uličarski potez jednog od trenera Desportiva, navodno prezimena Sorijano. Dotični se umešao u gužu i glavom u nos udario pomoćnu sutkinju meča!

Dama se u šoku uhvatila za glavu, a glavni arbitar je nasilnom treneru pokazao crveni karton.

Međutim, to nije bilo sve. Posle meča, Sorijano je u medijima pokušao da se opravda.

– Ako kažeš da sam te napao, otići ćemo u policiju. Hajde da utvrdimo sve. Ako ne, tužiću te! Ona kaže da sam je napao. Laže. Koristi to što je žensko – rekao je on, prenose brazilski mediji.

Međutim, klub nije bio saglasan sa njim. Desportivo Ferovarija se javno izvinio sutkinji i potvrdio da je trener dobio otkaz.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.