Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

EKSPRESNO Saša Ilić već našao novi posao?

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Saša Ilić (Foto: Starsport)

Kako stvari stoje, doskorašnji trener Čukaričkog blizu je preuzimanja novog kluba. Nekadašnji fudbaler crno-belih mogao bi po prvi put u trenerskoj karijeri da se oproba u inostranstvu.


LIGA ŠAMPIONA Atletiko Madrid dočekuje Mančester siti a kvota naše kladionice na pobedu gostiju je 1,80.


Kako prenosi bugarski Tema sport, Saša Ilić je samo dan posle raskida ugovora sa Čukaričkim otputovao u Bugarsku na pregovore sa čelnicima CSKA. On je navodno jako blizu da nasledi Stojča Mladenova na klupi ekipe iz Sofije.

Mladenov je podeno ostavku posle meča u Kupu protiv Levskog. Kako ističe, uprava mu nije dala odrešene ruke pri odabiru igračkog kadra.

Saša Ilić (Foto: Starsport)

Mogu da ostanem u klubu, samo ako će mi biti dozvoljeno da učestvujem u odlukama o pojačanjima. Od decembra prošle godine nisam razgovarao sa vlasnikom kluba Grišom Gančevim. Do tada smo imali dobar odnos. Ali od tada su se dogodile neke stvari. Nije mi bilo dozvoljeno da učestvujem u donošenju odluka u izboru pojačanja u zimskom prelaznom roku – izjavio je strateg CSKA posle utakmice u Kupu.

Lider u šampionatu Bugarske je Ludogorec, tako da će cilj CSKA do kraja sezone da bude čuvanje pozicije broj dva.

PROČITAJTE JOŠ:

PARTIZAN U SUBOTU JURI GOL VIŠE Samo četvorica znaju kakav je osećaj biti strelac u derbiju

DELFINI DOBILI RIVALE NA SP Savić: Jako teška grupa, sa njima nikad nije lako

 

 

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.