Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MUČENJE ŠAMPIONA Gobeljić promašio prazan gol, na poluvremenu brojke s početka! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Gobeljić promašuje šansu utakmice (Foto: Starsport)

Vladajući šampion prolazi kroz težak period. Kruševljani su godinama bili lak plen, ali posle 45 minuta odolevaju na stadionu “Rajko Mitić” – 0:0!


Argentina: Na meču Banfild – Lanus, naša kladionica nudi kvotu 3.70 za igru 1-1.


I pored inicijative, mnogo vremena je prošlo do prve prave prilike za crveno-bele. Zapravo, prvi su do prilike došli gosti. Pošto je Bastajić pobegao Gobeljiću, a desni bek Zvezde skrivio faul i dobio žuti karton, usledio je centaršut, a Čečarić sa peterca glavom prebacio prečku. Ponovo su se gosti iz Kruševca našli u prilici da ugroze Borjana, ali je udarac Matića efektno i bez većih problema zaustavio Zvezdin kapiten.

Umalo da Milan Rodić postane strelac, i to iz nehata. U želji da centrira poslao je savršen lob, ali je Petrić u poslednjem trenutku izbio loptu u korner.

Nastavila je Crvena zvezda da se muči i uspela da kreira šansu tek u 36. minutu. Posle lepe akcije Rodića i Kataija, pred gotovo praznim golom se našao Marko Gobeljić. Međutim, poslao je loptu daleko pored stative. Tog trenutka su se čuli i prvi zvižduci sa tribina.

Bio je to ipak početak perioda nešto bolje Zvezdine igre. Samo pet minuta kasnije, volej Kataija je odlično zaustavio golman Petrić. Pred sam kraj poluvremena, u šansi se našao i Pešić, a Petrić je još jednom bio na mestu.

 

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.