Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

EVO GDE TREBA DA SE ŠUTIRA Muftija delio savete fudbaleru Partizana pred derbi (FOTO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaju se u subotu od 17.00 u 24. kolu Superlige Srbije. U pitanju je 172. “večiti derbi”, koji je i te kako privukao pažnju javnosti, možda i više nego svi u prethodnih nekoliko godina.


SERIJA A: Napoli – Torino (20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 2.10


Situacija na tabeli je vrlo napeta, crno-beli imaj ubod prednosti u odnosu na aktuelnog šampiona. Do kraja sezona ima još mnogo da se igra, ali svakako da je sutrašnja utakmica izuzetno značajna.

Toga je svestan Mustafa Jusufspahić, predsednik Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije, pa je iskoristio priliku da poželi sreću Partizanu.

Male konsultacije u koji ugao šutirati – napisao je Jusufspahić na tviteru uz sliku na kojoj su on i Gajas Zahid.

2 Komentara

2 Comments

  1. Ljubitelj fudbala

    08.03.2024. at 14:49

    Muftija novi trener groblja

  2. Miloš

    08.03.2024. at 15:23

    Muftija car

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.