Budimo u kontaktu

ABA LIGA

RAZBIO FMP, SAD MU SLEDI DUEL SA PARTIZANOM Košarkaš Krke MVP prvog kola ABA lige (FOTO/VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Jurij Macura, MVP prvog kola ABA lige (Foto: ABA liga)

Nosio je Krku do velike pobede protiv FMP-a u Železniku. Poptuno zasluženo izabran je za najboljeg igrača prvog kola regionalnog košarkaškog takmičenja.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Mančester sitija protiv Lajpciga u našoj kladionici je 1.80 Utakmica počinje u 21:00. 


MVP prvog kola ABA lige je košarkaš Krke Jurij Macura. Košarkaši iz Novog Mesta pobedili su na gostovanju ekipu FMP-a sa 99:97, a najbolji pojedinac ovog susreta bio je Macura sa 23 poena i osam skokova za indeks korisnosti 31.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AdmiralBet ABA League (@aba.liga)

On je tokom utakmice imao šut za dva poena 9/10, dok je sa linije za slobodna bacanja bio polovičan (5/10). Treba da se doda da je nad njim načinjeno čak osam faula.

Slovenački tim u narednom kolu regionalne lige dočekuje košarkaše Partizana. Ovaj meč na programu je u nedelju sa početkom u 16.00.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.