Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Na pripreme u Antaliju otputovali i fudbaleri Radnika iz Surdulice

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Detalj sa jednog od treninga (Foto: FK Radnik)

Fudbaleri i stručni štab Radnika otputovali su u Antaliju gde će nastaviti pripreme za drugi deo prvenstva.


Italija: Na meču Verona – Bolonja, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru GG3+.


Desetak dana priprema ekipa iz Surdulice odradila je u svom gradu na terenu sa veštačkom podlogom. Šef struke Dušan Đorđević zadovoljan je učinjenim i sveukupnom realizacijom tog perioda.

 

Od prvog dana priprema trudili smo se da napravimo što ozbiljniju bazu do odlaska u Tursku. Verujem da smo uspeli, da je iza nas dobar, posvećen i naporan rad i da prvi deo priprema možemo da ocenimo kao uspešan. Ono što je najbitnije, nismo imali ni najmanji problem. U Turskoj nastavljamo sa žestokim radom koji ćemo da oplemenimo odigravanjem isto tako jakih utakmica, a u cilju što bolje pripreme za okršaje koji nam u prvenstvu predstoje – rekao je Đorđević pred polazak na put.

 

U narednih petnaest dana, koliko će boraviti u Antaliji, fudbaleri Radnika će odigrati četiri prijateljske utakmice. U ponedeljak će odmeriti snage protiv ekipe Krila Sovjetov iz Rusije, a tri dana kasnije rival će biti Bruk Termalica iz Poljske. Za prvi dan februara zakazana je utakmica sa ukrajinskim Kolosom, a 4. februara za rivala će imati turski tim Arda Kordžali.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.