Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Nadal čestitao Đokoviću! Drugi Španac poslao najjaču poruku: Nole, idi… Za NBA asa Đoković je GOAT!

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Novak Đoković i Rafael Nadal (Foto: Beta/AP)

Nije dugo Rafael Nadal bio nedodirljiv, brzo mu se Novak Đoković ponovo pridružio na listi tenisera sa najviše osvojenih Grend slem turnira. Sada obojica imaju po 22, a srpski as promenio je snove još jednom Špancu, pošto je zamenio Karlosa Alkaraza na vrhu ATP liste.


EVROLIGA: Zvezda u utorak gostuje u Bolonji (21:00). Kvota naše kladionice na pobedu crveno-belih protiv Virtusa je 2.30. 


Veliki Đoković prima čestitke sa svih strana sveta, mnogi smatraju da je već postao najbolji svih vremena, a Nadal mu je preko društvenih mreža poručio sledeće:

Neverovatan podvig, Nole. Čestitam tebi i tvom timu! Zasluženo. Uživaj Nole – napisao je Nadal.

Foto: Printskrin/Instagram

Đoković je kratrko uvratio:

– Hvala, Rafa.

Prethodno je srpskom asu čestitao i Rodžer Federer, koji kao teniski penzioner prati bitku Srbina i Španca.

Neverovatan napor, ponovo. Čestitam!!! – poručio je Federer.

Đokoviću su čestitke poslali i Filip Krajinović, Fabio Fonjini, Denis Šapovalov, Dijego Švarcman, Sten Vavrinka, Arjana Sabalenka, Luka Dončić, koji ga je direktno nazvao “GOAT”…

Jedna od najzanimljivih poruka bila je od Alehandra Davidoviča Fokine:

– Đokovicu, idi na svoju planetu, molim te!

PROČITAJTE JOŠ:

EMOTIVNI “NOKDAUN” Novak se popeo na tribine, zagrlio majku i brata pa se srušio i zaplakao! Plakala je cela Rod Lejver arena (VIDEO) – MaxBet Sport

OTKRIVAMO Zastoj! Zvezda mora da čeka na igrača iz Lige šampiona… To i nije tako loše! – MaxBet Sport

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.