Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NADALE SE “DELIJE”, ALI Siniša Mihajlović blizu novog angažmana…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Siniša Mihajlović pred novim poslom (Foto: Beta/AP)

Siniša Mihajlović je letos dobio otkaz na mestu trenera Bolonje. Izgleda da srpski stručnjak neće dugo da bude bez posla.


SVETSKO PRVENSTVO Srbija u četvrtak od 20 časova startuje na Mundijalu protiv Brazila, verujemo u pobedu “orlova”, kvota u kladionici MaxBet je 7.50.


Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi Siniša Mihajlović mogao da vodi Crvenu zvezdu do i u Ligi šampiona. Ipak, spekulisalo se da to nije realno zbog zdravstvenog stanja našeg legendarnog fudbalera. Popularni Miha sada je ipak blizu novog angažmana.

Bar ako je verovati medijima u Italiji. Oni prenose da je Siniša Mihajlović prvi kandidat da zameni Đovanija van Bronhorsta na klupi Rendžersa.

“Policajcima” ne cvetaju ruže. U Ligi šampiona su ispali sa šest poraza. U Premijer ligi Škotske su drugi sa devet bodova manje od Seltika. Dovoljno da se otkaz uruči Van Bronhorstu. Dva kandidata se pominju kao zamena za Holanđanina. Prvi je Siniša Mihajlović, a drugi trener Makabija iz Haife – Barak Bahar.

Siniša Mihajlović je do sada kao trener vodio samo italijanske klubove Kataniju, Fjorentinu, Sampdroiju, Milan, Torino i Bolonju. Potpisao je ugovor sa Sportingom iz Lisabona, ali nikada nije debitovao, taj ugovor je poništen, mada ga je delom srpski stručnjak naplatio.

PREPROUČUJEMO:

KRILNI CENTAR PARTIZANA BAŠ NEMA SREĆE Smailagića čeka duga pauza, evo o kojoj je povredi reč…

ODJECI IZ BERLINA Vreme je za “cut”, njegove greške bi mogle skupo da koštaju Zvezdu

1 komentar

1 komentar

  1. Vlada

    23.11.2022. at 20:49

    Mihajlovic je malo bolji trener od Stankovica ali mislim da ni on nema kvalitet da vodi tim u LS -a. Zvezda treba da dovede iskusnog strucnjaka da bi imala neke sanse da igra kolko tolko ravnopravno a i naravno da dovede prava pojacanja i da se oslobodi pojedinaca

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.