Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NAGRADA Selektor Dragan Stojković dobio prestižno priznanje u srpskom sportu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dragan Stojković, dobitnik Majske nagrade (Foto: FSS)

Uz godišnja priznanja Olimpijskog komiteta Srbije, Majska nagrada važi za najvredniju u srpskom sportu. Reč je o priznanju koje svake godine dodeljuje Sportski savez Srbije najzaslužnijim sportistima, sportskim savezima, organizacijama, sportskim stručnjacima i novinarima.


Na meču Crvena zvezda – Čukarički, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru 1&4+.


Jedan od ovogodišnjih laureata je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković. Njemu je na svečanosti u sali opštine Stari grad u Beogradu, u prisustvu ministra sporta Zorana Gajića, nagradu uručio Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije.

– Želeo bih da se zahvalim Sportskom savezu Srbije, predsedniku Štefaneku i svima koji su mi ukazali čast i dodelili mi ovo prestižno priznanje. Majska nagrada ima veliku tradiciju i osetio sam i prošle godine šta znači biti među laureatima. Svaka nagrada mene i moje igrače obavezuje da budemo još bolji. Trudićemo se i dalje da budemo na visini zadatka i velikih očekivanja fudbalske Srbije. Naredni cilj je da posle 24 godine pauze, izborimo plasman na završni turnir Evropskog prvenstva i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo – rekao je Dragan Stojković.

Prošle godine Majsku nagradu dobio je Fudbalski savez Srbije, kao najuspešnija sportska organizacija u zemlji.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.