Budimo u kontaktu

EVROLIGA

NAJSKUPLJI KOŠARKAŠI EVROLIGE Srbin je treći na listi, evo da li su igrači Zvezde i Partizana u Top 17

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Mirotić (Foto: Starsport)

Od Evrolige nema zarade. Klubovi su u debelom minusu jer su dosadašnje nagrade za one najbogatije bile praktično simbolične. To, međutim, ne sprečava te iste klubove da svake godine ulažu veliki novac kako bi bili konkurentni.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Milana protiv Salcburga je 1.53. Meč počinje u 21:00.


BasketNews je objavio listu od 17 najskupljih igrača Evrolige. Najplaćeniji je Nikola Mirotić (Barselona), čiji godišnji ugovor iznosi pet miliona evra. Iza njega su najbolji igrači Efesa Šejn Larkin i naš Vasilije Micić sa 4, odnosno 3,3 miliona. Nešto manje od njih imaju Skoti Vilbekin (Fenerbahče) 2,4 i Nikola Meli (Olimpija Milano) – 2 miliona evra.

Dvostruki uzastopni šampion Evrope, Efes, pored Larkina i Micića ima još jednog košarkaša među 10 najplaćenijih – Vilija Klajburna. Klub iz Istanbula je jedini koji ima tri igrača u top 10. Sa po dva su Barselona i Olimpija Milano, a po jednog imaju Fenerbahče, Monako i Real Madrid.

Igrača Crvene zvezde i Partizana nema u Top 17.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDINA “ZLATNA KOKA” Štoper kao rasni napadač! Prebacio protivnika, glavom spustio loptu i poslao je u mrežu (VIDEO)

UOČI ŽREBA ZA KUP SRBIJE Zvezdi otvoren put u četvrtfinale, četiri prvoligaša prete članovima elite

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.