Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVO POJAČANJE Napredak doveo nekadašnjeg omladinca Partizana

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Novi "čarapan" Nikola Vukajlović (Foto: FK Napredak)

Neočekivano mirno prolazi početak juna u Kruševcu. Nekoliko dana od dolaska Dušana Đorđevića na mesto novog šefa struke, Napredak je predstavio i prvo pojačanje u igračkom kadru.


KUP ARGENTINE: Od 1 sat iza ponoći igraju Rasing klub – Agropekuario, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.40. 


Novi “čarapan” postao je Nikola Vukajlović, koji je prethodne sezone branio boje Inđije. Ima 26 godina, igra na poziciji levog beka. U prošloj sezoni odigrao je 31 meč za sremskog prvoligaša, postigao je dva gola. Pre Inđije nastupao je za Novi Pazar, Zemun, Budućnost iz Dobanovaca, Dinamo iz Vranja, a nekada je bio i u omladinskom timu Partizana.

Napredak će ovog leta, po svemu sudeći, pretrpeti dosta promena u igračkom kadru. Ugovori su istekli Marjanoviću, Đuričkoviću, Spremu, Kuniću, Tomiću, Melunoviću, Bačaninu, Milovanoviću, Džugurdiću, Vasiljeviću, Projiću, Vasiljeviću i Marinkoviću. Da li će neko od njih produžiti saradnju sa Napretkom zavisi od planova i vizije novog trenera Dušana Đorđevića.

Ekipa bi trebalo da se kompletira krajem juna, kada je u planu odlazak u Sloveniju na drugu fazu priprema.

PROČITAJTE JOŠ:

FABRIKA TALENATA Omladinska reprezentacija izborila plasman na EP, a čak osmorica iz Grafičara

Sivić predstavljen u Radničkom, pa dao interesantnu izjavu: Ni Murinjove ekipe ne igraju lepo, a on je osvojio sve trofeje

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.