Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NAPUSTIO JEDAN OD NAJVEĆIH SRPSKIH GRADOVA U DIJASPORI Čekao Partizan, pa izabrao bogat ugovor!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Luka Stojanović neće u Humsku (Foto: Starsport)

Prvo Amerika, pa Azija. Završio je epizodu u Čikagu i nadao se pozivu da nastupa za Partizan, ali će ponovo u inostranstvo i to za bogat ugovor.


ŠPANIJA Sevilja od 18.30 dočekuje Seltu Vigo, a tim iz Galicije je u poslednjih pet mečeva davao gol u Andaluziji. Preporuka je igra GG, a kvota u kladionici MaxBet je 2.05.


Iskusiće i Luka Stojanović kako izgleda fudbal u arapskom svetu. Čelnici Al Hazme su duboko zavukli ruke u džep da bi doveli vezistu i privoleli ga da proširi srpsku koloniju u Saudijskoj Arabiji.

Ugovor je potpisan sa klubom iz grada Al Ras kome u drugom delu sezone predstoji borba za opstanak. Posle 17 kola nalazi se na poslednjem mestu Prolige, a daleko su šest bodova od bezbedne zone.

Angažovan je Stojanović sa idejom da poboljša igru, ali i efikasnost pošto se novim poslodavcima dopao kao fudbaler sposoban da pomogne u veoma važnoj misijii, a to je dokazano u Čukaričkom i Čikagu. Klub je dao garancije da će finansiski ispoštovati svaki detalj iz ugovora da dokažu da im je mnogo stalo do saradnje, a postoji i opcija da se produži boravak i posle juna 2023. godine.

Luka Stojanović je u decembru slovio kao pojačanje Partizana. Ipak, crno-beli su se odlučili za sadašnjeg fudbalera Čukaričkog Srđana Mijailovića. Pregovori sa “brđanima” su u toku.

SAZNAJEMO – “BOMBA”! Ohi nije jedini, Zvezda zvala jednog od najboljih strelaca ruske lige! (FOTO)

NOVAK ČUO VIC O SEBI PA ZAPLAKAO OD SMEHA Ne verujemo da bi se isti svideo Federeru, a pre svega Nadalu (VIDEO)

 

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.