Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Navijač Notingema osuđen zbog napada na Bilija Šarpa

Darko Noveski

Objavljeno

,

Navijač Notingem Foresta osuđen je na zatvorsku kaznu od 24 nedelje zbog napada na fudbalera Šefild junajteda Bilija Šarpa po završetku utakmice u polufinalu baraža za plasman u Premijer ligu.


IRAN Od 16 časova se sataju Pajkan i Fulad. Kad igra domaćin i golovi nisu strana reč. Kvota na igru ugkupno golova 3+ u kladionici MaxBet je 3.45.


Navijač Robert Bigs, vlasnik sezonske karte za utakmice Notingem Foresta, utrčao je u teren posle utakmice u utorak uveče i glavom udario kapitena Šefild junajteda Šarpa, koji je stajao pored terena, pošto nije igrao zbog povrede. Šarp je dobio četiri šava i ranu na usni. Bigs je priznao krivicu.

Video klip dokazuje da ste trčali prema Biliju Šarpu i da ste izbegli ostale gledaoce kako biste došli do njega. Smatram da je to bio ciljani čin agresije, čak i ako nije bio s predumišljajem. Ovo je toliko ozbiljno, da se mora izreći zatvorska kazna. Udarili ste glavom Šarpa, koji je u to vreme gledao na drugu stranu i nije mogao nikako da izbegne napad – navela je sudija Grejs Leong.

Incident se dogodio kada su navijači utrčali na teren, nakon što je Forest pobedio posle izvodjenja jedanaesteraca 5:4. U dvomeču polufinala bilo je nerešeno 3:3.

Protiv 30-godišnjeg navijača odbačena je posebna optužba za nedozvoljeni ulazak na teren. On se nije protivio zahtevu za zabranu odlaska na fudbalske utakmice.

“OKUPACIJA” Navijači Olimpijakosa raspevani u Beogradu, Trg Republike u crveno-belim bojama (VIDEO)

Nije lako pred kamerama… Strajnić imao grdnih problema pred drugo poluvreme meča Ajntrahta i, i, i… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.