Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NBA Boston ubedljiv protiv Majamija… Odlična partija našeg Nikole Jovića! (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Srbi nisu imali sreće u noći između subote i nedelje. Posle Nikole Jokića, poraz je doživela i ekipa Nikole Jovića.


SUPERLIGA: Kvota na pobedu Partizana protiv TSC-a u našoj kladionici je 2.20. Utakmica se igra u nedelju od 19:00. 


Boston je slavio protiv Majamija 104:84 (21:12, 42:27, 24:22, 17:23). Seltiksi su uzvratili brejkom i sada vode 2:1 u seriji.

Pored ovog poraza, sjajnu partiju pružio je naš košarkaš Nikola Jović, ali je Majami ponovo bio bez Džimija Batlera. Srpski reprezentativac je utakmicu završio sa 15 poena, osam skokova, asistencijom, ukradenom loptom i blokadom, uz 5-11 iz igre.

Najbolji igrač Majamija bio je Bam Adebajo sa 20 poena i devet skokova, dok je protivničkom timu dominirao Džejson Tejtum sa 22 poena, 11 skokova i šest asistencija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.