Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NBA Buker i Pol slomili Dalas, Filadelfija ne može bez Embida

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Devin Buker (Foto: AP/Beta)

Finiks i Majami rutinski su stigli do vođstva od 2:0 u serijama. Luka Dončić evidentno ne može sam da pobeđuje mečeve, dok je Filadelfija bez pomoći Embida prosečna ekipa.


LIGA EVROPE: Danas od 21 igraju Rendžers – Lajpcig, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.10. 


Košarkaši Finiks Sansa savladali su Dalas sa 129:109 u drugom polufinalnom duelu Zapada. Mavsi su bili u igri do poluvremena (58:60), posle čega domaći ubacuju u petu brzinu i na krilima raspoloženog Bukera stižu do vođstva.

Da razlika na kraju meča bude ubedljiva, pobrinuo se Kris Pol. Iskusni plejmejker postigao je 14 poena u poslednjem kvartalu, čime je stavio tačku na utakmicu.

Najefikasniji u ekipi Sansa bili su Buker sa 30 i Pol sa 28 poena.

Kod Dalasa se istakao Dončić sa 35, dok je Bulok dodao 16.

Majami Hit je rutinski stigao do trijumfa nad Filadelfijom – 119:103. Izabranici Erika Spolstre sada vode sa 2:0 u seriji i na dobrom su putu da obezbede učešće u novom finalu.

Seventisiksersi su tokom čitavog meča bili u prilici da hvataju rezultatski priključak, ali iskusna ekipa Majamija im to nije dozvolila. Domaći su većim delom meča uspešno održavali dvocifrenu prednost, čime su onemogućili rivalu da dođe do brejka.

Nema sumnje da bi Fila uz pomoć Embida bila dosta kompetentniji protivnik, ali kada Harden nosi ceo teret na leđima, to rezultuje novim porazom.

Najefikasniji u timu sa Floride bili su Adebajo sa 23, Batler sa 22, Oladipo sa 19 i Hiro sa 18 poena.

Kod File, Maksi je postigao 34 poena, Heris je dodao 21, dok je Harden upisao 20 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDAL U MADRIDU Muškarac sa albanskom zastavom prekinuo meč Lige šampiona (FOTO)

GRAC SE OPROSTIO OD IVICE OSIMA Kovčeg na terenu, sa razglasa čuvena pesma Bijelog dugmeta… (FOTO+VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.