Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NBA PREDSEZONA Jokić se raspucao, solidne partije Micića i Marjanovića (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Beta/AP)

Nastavljene su pripremne utakmice u NBA, a na teren su izašla četiri srpska košarkaša. Denver je kao gost pobedio Čikago posle produžetka sa 133:124.


ABA LIGA: Od 18 igraju Zadar – Mornar, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.30.


Nikola Jokić je igrao samo u prvom poluvremenu, a na terenu je proveo 18 minuta. Ipak, to mu je bilo dovoljno da bude najbolji u pobedničkom timu, jer je ubacio 17 poena (8-10 iz igre), a imao je šest skokova i četiri asistencije.

Atlanta je dobila Memfis sa 103:102, a Bogdan Bogdanović nije bio u prvom planu. On je odigrao 17 minuta za Houkse, a ubacio je samo dva poena, a imao je i tri asistencije.

Oklahoma je u Montrealu izgubila od Detroita sa 128:125, a Vasilije Micić je za Tandere odigrao 17 minuta. Ubacio je sedam poena (2-7 iz igre), a imao je i tri asistencije. Hjuston je deklasirao Nju Orleans sa 120:87, a Boban Marjanović je za Roketse odigrao šest minuta. Srpski centar je ubacio četiri poena, a imao je pet skokova i jednu asistenciju.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.