Budimo u kontaktu

EVROLIGA

NE LETI VISOKO Kapiten Partizana zna recept za uspeh! Panter: Moraš da nastaviš da… (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Kevin Panter je bio najbolji na terenu protiv Asvela (Foto: Starsport)

Amerikanac sa srpskim pasošem je odigrao odličnu utakmicu u 22. kolu Evrolige. Od samog starta je pokazao da može da se računa na njegove poene, a na kraju ih je sakupio 22.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Monaka u Berlinu protiv Albe je 1.65. Utakmica počinje u 20.00.


Partizan je pobedio Asvel na krilima raspoloženog Kevina Pantera. Kapiten je odigrao u skladu sa svojom ulogom, “povukao” je kada je bilo potrebno, pogađao je šuteve, bio je agresivan i efikasan… Zapravo, bio je najbolji u redovima crno-belih.

Samim tim, bio je idealan sagovornik za predstavnike medija, koji su ga posle utakmice sačekali kako bi od njega dobili impresije. Prvo pitanje koje je dobio je da li je utakmica sa francuskim timom bila najbolja u sezoni:

– Pobedili smo Monako, tako da… Mislim da me je već neko pitao to pitanje. To je bila mnogo važna pobeda. Bila je uverljiva, ali moraš da nastaviš da budeš skroman i da nastaviš da radiš. To je to. Ne smeš da se opustiš i postaneš samozadovoljan, samo moraš da nastaviš dalje.

KADA STVARI “KLIKNU”

Partizan deluje nezaustavljivo kada stvari “kliknu” na terenu:

– Kada stvari “kliknu” svakom timu ide dobro. Tada svako izgleda sjajno. Kada ti ne ide dobro, to je pravi pokazatelj tvog karaktera i timske hemije. Samo treba da nastavimo i da ostanemo fokusirani.

Izneo je i očekivanja pred utakmicu sa Žalgirisom:

– Jesu opasni. Igrao sam protiv njih kada sam bio u prethodnim timovima. Opasni su kod kuće, imaju sjajnu atmosferu… To će da bude kao plej-of utakmica. Potrebno je da se skoncentrišemo i da pokušamo da dođemo do nove pobede u ovom duplom kolu.

Imao je i kompliment za Dantea Eksuma, svog saigrača:

– Ne. Ili će da bude faul ili polaganje. Jedino tako može da bude. Žao mi je svakog ko se nađe na drugoj strani. Dobar je kada se spusti dole, visok je, teško je da se to zaustavi – rekao je kroz osmeh popularni Kej-Pi.

PRITISAK NA PROTIVNIČKU ODBRANU

Potom je bio zamoljen da se osvrne na svoju partiju:

– Samo se trudim da budem agresivan. Timovi me čuvaju na razne načina, a za mene je oduvek bilo važno da vršim pritisak na protivničku odbranu. Da joj ne dozvolim da se izvuče zbog toga što nisam agresivan.

Kasnije se vratio na Žalgiris i na borbu za plej-of:

– Igramo sa timom koji se takođe bori za plej-of. U poziciji su kao i mi. Zato sam rekao da će utakmica da bude kao plej-of. Kako se sezona približava kraju, igraš protiv drugih timova koji se bore za plej-of, pa tako dobiješ teren za tu borbu. Već sam igrao tu fazu takmičenja, tamo je dobra košarka, ali moramo da nastavimo da budemo fokusirani, skromni i da nastavimo da radimo.

PROČITAJTE JOŠ:

JAKA IZJAVA Obradović iznenadio sve igračem kojeg je izdvojio posle pobede: Ključan je, njemu najviše verujem! (VIDEO)

PAO REKORD PREMIJER LIGE Najbolji mladi fudbaler Mundijala potpisao za Čelsi

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.