Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NE MOŽE LAKO U SURDULICI Spasić kao brzi voz, Mićka izbacio “kao iz džipa” – 1:1 (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Šokantno je počelo drugo poluvreme za fudbalere Crvene zvezde. Prosto, šampion Srbije ne može lako u Surdulici. Radnik je izjednačio.


SRBIJA, SUPERLIGA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Partizan – Novi Pazar (15:30) je 1.78.


Ne prija crveno-belima jug Srbije, pa ne prija. Radnik je na startu drugog poluvremena stigao do izjednačenja 1:1. Crvena zvezda moraće da se preznoji u Surdulici.

Igrao se 47. minut kada je Kangva izgubio loptu, pukao je kontranapad i neverovatan trk Spasića. Napadač Radnika je protutnjao kao brzi voz do kaznenog prostora, lako se oslobodio Mijailovića i matirao Borjana – 1:1.

1 komentar

1 komentar

  1. tudjmanova govna

    14.11.2022. at 12:05

    terza reaguj…da ga uzmemo za peceno prase, koristice nam, recimo resimo se malog bena

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.