Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NE PREDAJE SE Bivši napadač Partizana novi “kamiondžija”

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Obiora Odita predstavljen u Priboju (Foto: FK FAP)

Fap iz Priboja ne odustaje od borbe za plasman u Prvu ligu Srbije. “Kamiondžije” vredno rade na jačanju igračkog kadra, a prvo zimsko pojačanje je Obiora Odita!


SVETSKO PRVENSTVO: Kvota naše kladionice na igru ug 1P2+ za utakmicu između Hrvatske i Brazila od 16.00 je 2.75.


On je prošlog leta pojačao Železničar iz Pančeva, ali se nije puno naigrao. Upisao je svega četiri nastupa, sve ulascima u igru sa klupe. S obzirom da ni na proleće ne bi imao prostor za igru, a u međuvremenu Pančevci su angažovali i drugog strelca lige Đorđa Šušnjara, dogovoren je prekid saradnje.

Ovu situaciju iskoristio je FAP, trećeplasirani tim Srpske lige Zapad i doveo prekaljenog napadača u svoje redove. Pribojci se nadaju da će im Odita pomoći u borbi za najviši plasman i ulazak u Prvu ligu Srbije. Zimuju na trećoj poziciji, iza vodećih Smedereva i čačankog Borca.

Odita je najveći deo karijere proveo u Mladosti iz Lučana za koju je odigrao čak 150 utakmica! Veoma zapažen bio je i u Partizanu čije je boje branio na 51 utakmici, a postigao je 17 golova. U karijeri je još igrao za Javor, Voždovac, Taraz, Vesterlo i kinesku Tedu.

U redovima “kamiondžija” je nekoliko prilično iskusnih igrača, a jedan od njih je i Dejan Đenić (36) pa bi napad Fapa na proleće mogao da predvodi ubedljivo najstariji tandem, ne samo u ligi, nego i u srpskom fudbalu. Odita će u maju proslaviti 40. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ:

FIFA ODREDILA KAZNU ZA ZASTAVU “NEMA PREDAJE” Evo koliko mora da plati FS Srbije… Kažnjeni i Hrvati zbog vređanja Borjana!

IVANOVIĆ O KAMPACU Duško se samo nasmejao i poručio….

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.