Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

NE VALJA NI KADA DAJE GOLOVE Kalčomerkato: Vlahović je igrač manje na terenu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/AP)

Dušan Vlahović je jedna od retkih svetlih tačaka Juventusa, koji ove sezone igra ispod svih očekivanja. Torinski klub je izgubio u utorak u Lisabonu od Benfike sa 4:3 i ostao bez plasmana u nokaut fazu Lige šampiona.


LIGA ŠAMPIONA: Od 21 igraju Atletiko Madrid – Bajer Leverkuzen, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.73. 


Iako je srpski fudbaler bio jedan od strelaca, to nije zadovoljilo italijankse novinare. Posebno oštar je bio Kalčomerkato.

Gol je dao iz čiste tvrdoglavosti, a njegova partija je tehnički bila jako loša. Prijem mu je bio očajan, nije “čistio” loptu. Osim toga što je bio na pravom mestu u pravo vreme bio je igrač manje na terenu – piše Kalčomerkato.

Sa druge strane, za Filipa Kostića su novinari imali pozitivne ocene.

Bio je najljući kod četvrtog gola i verovatno je jedan od retkih igrača u koje može da se veruje. Zaista se bori na jedan drugačiji način od ostalih – piše u tekstu.

PROČITAJTE JOŠ:

UŽASNA SLIKA Vlahović plače na klupi? Zbog povrede preskače Svetsko prvenstvo?

IMA DEVET ŽIVOTA KAO MAČKA Alegri ostaje u Juventusu uprkos ispadanju iz Lige šampiona

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.